hur man tar bort Peridex fläckar

Peridex är ett receptbelagt mun skölj används för behandling av gingivit och andra inflammationer i tandköttet. Det fungerar genom att döda oönskade mun bakterier som kan bidra till svullna och blödande tandkött. Även om det fungerar för att förbättra det allmänna hälsotillståndet i munnen och tandköttet, är en viktig bieffekt färgningen av tänderna. Peridex fläckar är mörkbrun i färgen och kan ofta behandlas med din tandläkare. Men de vitare behandlingar som erbjuds av din tandläkare brukar anses kosmetisk karaktär så de flesta försäkringsbolag inte kommer att betala för förfarandet.

Använd tandkräm och elektrisk tandborste för att borsta tänderna tre gånger om dagen. Ägna särskild uppmärksamhet åt de mörkaste fläckarna, borste för hela fem minuter.

Gör detta för två veckor. Bedöm fläckarna för att avgöra om de försvinner eller bleknar.

Om du inte är nöjd med resultatet, ring din tandläkare. Hon kan ringa in ett recept för Supersmile tandkräm, som kommer att ta bort Peridex fläckar. Till skillnad från whitening förfaranden, kommer de flesta försäkringar hjälpa till med kostnaden för Supersmile Tandkräm.

Fortsätt att borsta tre gånger om dagen när fläckarna är borta för att se till att dina tänder inte färgas igen.

De flesta tandläkare kommer att förskriva Supersmile samtidigt som de föreskriver Peridex. Fråga bara.

Peridex kan orsaka tandsten. Kontrollera att du har dina tänder rengöras varje halvår eller som rekommenderas av din tandläkare.