hur man lindra feber blister som är inne i näsan

Feber blåsor som orsakas av herpes virus kan ibland utvecklas inne i näsan. De är smärtsamma och kan hindra andning genom näsborrarna. Över 95 procent av befolkningen bär herpesvirus, och det är oftast vid tider av stress, eller när immunförsvaret är deprimerad att feber blåsor uppstår. Relief kan komma i form av vitamin eller aminosyratillskott, eller med receptbelagda läkemedel. Med tiden och lite omsorg, kan feber blåsor i näsan hanteras och kan försvinna.

Ta lysintillskott. Lysin är en essentiell aminosyra som kan stärka immunförsvaret och få dig på din väg till bättre hälsa. Lysin är effektivt eftersom den angriper viruset kapsel av herpesvirus, vilket förhindrar ytterligare replikation. Lysin hastigheter alltså återhämtning från feber blåsor. En regelbunden dos av 3 gram lysin två gånger om dagen med vatten kommer att bidra till snabbare återhämtning av dessa feber blåsor i näsan. Om du ofta utbrott, försöka ta 500 mg två gånger per dag som en förebyggande åtgärd.

Lägg Vitamin C för din hälsa regim. Sublingual C-vitamin, eller Ester C är bra val. C-vitamin är väl känd för sin förmåga att stärka immunförsvaret och påskynda återhämtningen från herpesutbrott. Ta en gram C-vitamin två gånger om dagen för att bli av feber blåsor i näsan.

Prova att ta en muntlig receptbelagda läkemedel görs för herpesviruset. Dessa läkemedel inkluderar aciklovir, valacyclovir och famciklovir. De arbetar genom att störa viral DNA-replikation vilket leder till återhämtning från feber blåsor i näsan.

Få massor av vila och avkoppling. Ta tupplurar när du är trött, och försöka få minst åtta timmars sömn per natt. Ta stretch pauser när du uppstår. Prova några djupa, avkopplande andetag när du känner någon stress komma på.

Ät massor av gröna bladgrönsaker och har massor av färska frukter. Rätt kost är viktigt för god hälsa. Försök att dricka 8 glas vanligt vatten per dag för korrekt eliminering av avfall.

Ta en daglig multivitamin tablett. De flesta hälsokostmarknaden har en sektion vitamin. Kontrollera att surfplattan har åtminstone 100 procent av det rekommenderade dagsbehovet av vitamin B1, B2, B6, B12 och zink.