hur man korrigera vision utan glasögon

Korrekt syn är viktig för alla, så när din vision blir suddiga och du är i behov av korrigerande linser,. Panik sätter in Om du letar efter ett naturligt sätt att förbättra din syn och undvika kostnader och stress för att få glasögon eller kontaktlinser det finns livsstilsförändringar du kan göra inklusive näringsrik mat och kosttillskott. Det finns också övningar som har varit kända för att förbättra synen som utvecklats av Dr William H. Bates.

Forskning Bates metod för att lära sig övningarna som hjälper din syn. New York ögonläkare Dr William H. Bates utvecklat Bates systemet nu kallas Bates metod för att förbättra synen utan glasögon eller kontaktlinser. Den består av fyra huvud övningar, palming, svänga, bedövning och blinka och andas. Hans bok finns på bokhandlar, bibliotek och på nätet för att se gratis.

Äta vitaminrika livsmedel för att hjälpa dig att se bättre. Studier har visat att vissa livsmedel innehåller näringsämnen (såsom beta-karoten och andra vitaminer) som bidrar till att förbättra synen. Dessa livsmedel innehåller morötter, kallvattensfisk som torsk och tonfisk, ägg, spenat och andra gröna bladgrönsaker, vitlök, lök, soja, vin, blåbär, vindruvor och frukt och grönsaker som innehåller vitamin A, C och E.

Ta tillskott för att förbättra din syn. Vitaminer spelar en viktig roll i en persons allmänna hälsa, inklusive syn. De vitaminer som är av avgörande betydelse för att förbättra synen inkluderar vitamin A, C-vitamin, betakaroten, B-komplex vitaminer, magnesium, zink, gingko biloba, krom och selen. Många av dessa vitaminer finns i en daglig multi-vitamin eller livsmedel som frukt, grönsaker, fisk och ägg.

Leta upp en lokal seminarium som ger kurser, råd och resurser för att förbättra synen utan glasögon. Dessa seminarier och kurser lär om rätt mat, drycker och vitaminer för att förbättra din syn naturligt samt instruktioner övningar som införts av Bates Metod och annan rådgivning för att förbättra synen. För att hitta ett seminarium nära dig, kontakta din lokala hälsocentret eller holistisk healing centrum. Din ögonläkare kan också ha information om seminarier för att hjälpa den naturliga synkorrigering.

Införa nya livsmedel och kosttillskott gradvis för att undvika magbesvär.