hur man kan stoppa okontrollerbara hosta

Det kan finnas många anledningar till att en person hostar okontrollerbart. Hosta kan relateras till den kikhosta, en förkylning, allergier eller till och med en sinus-infektion. Normalt, enligt “The Illustrated Encyclopedia of Healing rättsmedel”, en hosta kommer från en torr plats eller kittlar i halsen. Boken rekommenderar att smörja halsen och helande hosta genom naturläkemedel.

Äta något, eller tugga en bit tuggummi, kan hjälpa till att få saliv rörelse. Enligt “The American Medical Association Family Medical Guide” salivproduktionen kommer att hjälpa att smörja halsen, vilket i sin tur kommer att stoppa kittla eller bli av med torr plats som orsakar hosta.

Dricka lite vatten med några droppar pepparmynta olja i det (detta måste vara av livsmedelskvalitet eteriska oljor). Pepparmynta kan bidra till att lugna halsen och luftstrupen. “The Aromaterapi Bibeln”, säger att denna olja är också bra för smörjning av halsen.

Sniff lite frisk eukalyptusolja. Eucalyptus fungerar som en slemlösande och kommer att göra hosta produktiva, enligt “The Illustrated Encyclopedia of Healing Remedies.” Detta kommer att rensa ut slem som bidrar till att orsaka okontrollerbar hosta. Lägg lite på en näsduk och ha den till hands när en hosta förvärrar kroppen.