hur man kan bota gonorré

Gonorré (klappa), som klamydia är en ganska enkel sjukdom att bota. Så om du någon lyckats krympa gonorré oroa dig inte. Det är en av de vanligaste sexuellt överförbara sjukdomar och mycket botas. Gonorré kan tas om hand med ett fåtal antibiotika och lite avhållsamhet. Här är en steg för steg guide för att bli av gonorré.

Bekanta dig med symtom på gonorré. Även om bara förlita sig på symtom ensam är långt ifrån tillförlitlig – folk kan gå år utan att visa någon symptoms– är medveten kan hjälpa dig diagnos det tidigt och förhindra ytterligare, allvarligare komplikationer. För en fullständig lista över gonorré symptom besöker Web VD: s officiella hemsida. De har också en stor del på gonorré behandling.

Var på utkik efter pus-liknande utsläpp som kommer från toppen av **** eller överdriven flytningar hos kvinnor. Ansvarsfrihet är normalt vanligast på morgonen. Gul färgning i underkläder är en kontrollampa tecken på urladdning. Merparten av tiden kommer du att märka en gul, mjölkaktig färgad utsöndring, men ibland blod kommer att vara närvarande.

Se upp för smärtsam klåda i underlivet. Detta är det vanligaste symtomet och kan vara mycket obehaglig.

Om dina en kvinna, håll utkik efter vaginal blödning under av efter sex. Lägre buksmärtor är också ett tecken på gonorré.

Gå till din lokala läkare kontor eller fri klinik och får testat. Normal std gonorré test sker genom ett urinprov och är smärtfri. Gonorrhea och Chlamydia testas för i en kombinerad test. För gonorré behandling, kommer du ordineras antibiotika. Kontrollera att du tar dem enligt anvisningarna. Undvika någon sexuell kontakt tills du har avslutat din medicin helt.