hur man kan bli av genitala vårtor hemma

Genitala vårtor är utväxter på könsorgan som orsakas av virusinfektioner. Kondylom orsakas av lågrisktyper av humant papillomvirus. Om du blir smittad med genitala vårtor ska du bestämma var sexuellt överförbar sjukdom kom ifrån och låta sexpartner vet. Symptomen kan inkludera svårigheter att urinera, klåda, sveda, blödning, blåsor och influensaliknande symtom. Om du har en liten fråga om genitala vårtor är det möjligt att du kan bli av med dem hemma. Men för svåra fall kan du behöva Kryoterapi eller laserbehandling.

Applicera aloe vera till området för att lindra obehag samtidigt som man försöker bli av med problemet. Krämen kan köpas hos din lokala butik. Se till att endast använda en liten handfull i taget för att hindra dig från repor.

Tillsätt 1 msk. vitamin E olja och en fjärdedel tesked rå krossad vitlök till en liten skål och blanda väl. Applicera blandningen till dina genitala vårtor och sedan täcka området omedelbart med tejp. Vårtor skulle lossna inom en vecka, men om det fortfarande finns några vårtor bör du prova en annan hem botemedel.

Applicera en blandning av blandade lök segment och salt tre gånger om dagen tills vårtor försvinner. Du kan också lägga till två till tre droppar av äppelcidervinäger till en bomullstuss och tillämpa den på dina vårtor tre gånger om dagen för liknande resultat.

Tillsätt 1 oz. av ricinolja, 1 tsk. av thuja eterisk olja, 1 tsk. av tea tree olja och 540 mg vitamin E till en liten skål och blanda väl. Använd en bomullspinne för att applicera den essentiella oljeblandningen till vårtorna tre gånger om dagen. Se också till att inte sprida blandningen på omgivande hud.

Använd en föreskriven medicin som kan användas hemma, såsom Imiquimod och Podofilox lotion. Dessa mediciner bör appliceras två gånger dagligen i upp till fyra veckor. Dessa mediciner stoppa tillväxten av vårtor och stärka immunförsvaret.