hur platsen vägglöss

Vägglöss kan orsaka stora obehag, och vissa människor har allergiska reaktioner mot deras bett, men de bär inte infektionssjukdomar som andra blodsugande insekter som myggor göra. Vägglöss är platta, små brunaktiga buggar som existerar enbart från fest på blodet hos djur. Vid ungefär 3/16 till 1/4 inches lång, kan vuxna vägglöss vara svårt att se eftersom de gömmer sig i mörka sprickor och skyddade områden i närheten av där de äter, och det är därför de är så vanliga i madrasser. Du kan upptäcka vägglöss om du vet var du ska leta och vad man ska leta efter.

Inte omedelbart anta att vägglöss är den skyldige av en bit du fick i natt. Bed bug bites är utseendet liknar de andra blodsugande insekter. Kontrollera något bagage du kan ha använt nyligen, som vägglöss vanligen transporteras från en plats till en annan under resor. (Se referenser 1, 3 och 4)

Helt demontera din säng och inspektera dina lakan och veck, sprickor, foder och alla sidor av din madrass. Låt inte någon skreva uninspected. Eftersom vägglöss är så små och har platta kroppar, kan de lätt gömma sig i trånga utrymmen. Leta efter fläckar från sängen bug spillning på din madrass. Vägglöss har en tendens att leva kommunalt och kommer ofta lämnar avföring bevis. (Se referenser 2 och 4)

Kontrollera i hörnen på väggarna, i skokartonger och några mörka, avskilda utrymmen i ditt hem. Generellt vägglöss kommer att välja en plats inte långt från deras foder, men de kan lätt spridas i hela huset. (Se referenser 4)

Bli av med dem omedelbart. Tvätta alla sängkläder och kläder tros vara smittade med varmt vatten och diskmedel (inte mindre än 120 grader F.). Placera andra husgeråd såsom ryggsäckar, väskor och leksaker i en tork vid medelhög värme i ca 20 minuter.

Anställa hjälp av erfarna skadedjursbekämpning yrkesverksamma, som kommer att ha en bättre förståelse för var de ska leta och hur man bäst kan lindra din vägglusbett.