hur platsen en Copperhead orm

Den Copper ormen står för de mest giftiga ormbett i USA. De biter är farliga, men inte livshotande hos friska vuxna. Läkarvård räddar många liv när det handlar om en bit. Den Copperhead namn kommer från deras koppar färg och är också känd som höglandet Moccasin. Spotting en Copperhead är ganska lätt i ett område där de är riklig. Här är hur platsen en Copperhead.

Leta efter en copper i sin livsmiljö. Se upp för Copperheads i något område eftersom de tenderar att anpassa sig, men särskilt i fuktiga områden med massor av röda och bruna blad. Copperheads gömma sig i områden med mycket vegetation, klippskrevorna och död ved.

Hitta Copperheads i vissa delstater i USA. Den Copper finns i stater från Florida Panhandle norr till Massachusetts och västerut genom de flesta stater tills Nebraska.

Meddelande Copperheads vid särskilda säsonger och månaderna av året. Copperheads är ute och om under dagen på våren och sommaren. Under hösten blir de nattliga och bara komma ut för att mata på natten. Ormen vintrar på vintern i en håla. Den Copperhead är känd för att den med flera andra sorter av ormar.

Bestäm ormen du såg är en copper av dess mönster och egenskaper. Copperheads är vanligtvis två till 53 inches lång och är orange eller koppar med rödbruna tvärgående remmarna. Det finns fem arter med två underarter som lever i Carolinas. De är Näsgropsormar och har en grop för värmeanalys i mitten av deras ögon. De är vanligtvis inte aggressiva inte provoceras.

Använd en pinne att peta runt och undvika att placera händerna där du inte kan se i ett område där Copperheads umgås.

Titta på ormens beteende för att avgöra om det är en Copperhead. Se upp för många Copperheads i ett visst område eller samma Copperhead återkommer ofta. Den Copperheads området är åtta tunnland till 24 tunnland beroende på om ormen är man eller kvinna. De föder upp till 14 unga i taget och dessa unga vistelse inom samma gränser. Ormen fryser även när de känner rörelse och “play” död. De flesta hasa bort när det är säkert.

Titta där du steg. Steg ovanpå stockar, kika över, och sedan avgå.