hur man gör en gin-indränkt russin recept för att behandla artrit naturligt

Ett recept för gin-indränkt russin bara kan vara vad alternativ medicin läkare beordrat att behandla artrit. Naturliga huskurer med naturliga ingredienser – inklusive gin dränkts russin – är att behandla artrit symptom med minimala biverkningar. Juryn är fortfarande ute om exakt varför en gin-indränkt russin recept arbetar för att lindra symptomen på artrit, men många av dess användare svär vid dess effektivitet.

Fyll en glasburk med gyllene russin upp till 1/2 tum under mynningen av burken. Använd inte mörka russin. Man tror interaktionen av sulfiter i de gyllene russin och enbär gin är gjord av som gör gin-indränkt russin recept effektiv.

Tryck på burken på bänk eller bord för att låta russinen att lösa mer komprimerade. Häll gin över russin tills russin är helt under vatten. Placera tillbaka locket på burken.

Skaka försiktigt gin-indränkt russin dagligen under minst två veckor för att säkerställa att russin är omgivna av gin. Russin kommer att vara redo att använda för att behandla artrit i en till två veckor, när all gin har dränkts in i russin.

Förvara burken av gin-indränkt russin i en sval och mörk plats. Det finns inget behov att kyla som alkoholen skyddar russinen från förstöring. Ät nio av gin dränkts russin varje dag för att behandla artrit symptom.

Kontrollera alltid med din läkare innan man börjar på någon medicinsk behandling, för att säkerställa din sjukdomshistoria och förhållandena inte kontraindikation.