hur man dricka te efter visdom tandutdragning

Gum sjukdom, en påverkat visdomstand, kronisk obehag och felaktig tand inriktning är några skäl till varför någon skulle behöva ha en visdomstand utvinns. En tandläkare eller kirurg extraherar vanligtvis visdomständer i ett kontor och enligt WebMD, kan patienten behöva förfarandet på ett sjukhus, om han har komplikationer i samband med borttagningen. Patienten kan dricka vätskor, inklusive teer, timmar efter extraktionen.

Drick fem till sex, åtta uns glas vätska under de första 24 timmarna efter utvinning. Dessa kan inkludera osötade kalla te. Undvik att dricka te som innehåller socker eftersom det kan irritera munnen och utvinningsplats.

Vänta tre till fyra dagar innan man dricker några varma drycker, inklusive te. Varmt te kan irritera utvinningsplatsen och främjar blödning om patienten konsumerar det för tidigt efter ingreppet.

Smutta te och dricker inte några vätskor, inklusive te, med ett sugrör. Enligt White Mountain Oral och Maxillofaical kirurgi, kan suga genom ett sugrör rubba blodproppar, vilket kan leda till kraftiga blödningar i munnen.