hur man berättar om mina oakleys är polariserade

Oakley top-of-the-line polarisering är en del av det som gör Oakley en ledare i solglasögon branschen. Tyvärr, som med alla framgångsrika namn varumärke, det finns massor av Oakley impersonations på marknaden, och dessa knock-offs inte besitter den höga kvaliteten på polarisering som har kommit att förknippas med Oakley solglasögon. Polarise Oakley solglasögon omdirigera ljus och minska bländning, så att du kan se klarare, samt att förebygga smärtsamma och ibland permanenta skador på ögonen.

Håll dina Oakley solglasögon så att linserna uppåt. Det enklaste sättet att göra detta är att korsa templet bitar och håller ändarna av båda tempel bitar i ena handen.

Håll ett andra par solglasögon – Oakley eller på annat sätt – att du vet säkert är polariserad, i den andra handen. Hålla det andra par solglasögon så att linserna är vända nedåt.

Rikta in andra par solglasögon med dina Oakley solglasögon, så att du kan se genom båda uppsättningarna av linser, och så att linserna är ca 2-3 inches isär.

Håll inriktade par solglasögon upp till en ljuskälla, såsom en fluorescerande butik ljus eller en styrka av solljus. Undvik att använda solen själv som en ljuskälla, som ljusstyrka solen kan orsaka ögonskada, även när den ses genom polariserade solglasögon.

Rådfråga butiken du köpte dina Oakley solglasögon på, eller en annan auktoriserad Oakley säljare, för mer information om din modell av solglasögon.

Rotera det andra paret av solglasögon. Om utsikten genom de kombinerade linser förändringar, genom att bli antingen mörkare eller ljusare, sedan ditt Oakley linser är polariserade. Om det inte finns någon förändring, då linserna inte är polariserade.

Håll Oakley solglasögon så att linserna nedåt. Det enklaste sättet att göra detta är att korsa templet bitar och hålla den plats där de korsar i ena handen.

Håll din mobiltelefon i den andra handen, med bildskärmen av mobiltelefonen uppåt.

Rotera Oakley solglasögon medan du tittar genom linsen på mobilen skärm. Om ljuset av mobilen display mörkare eller på annat sätt ändras, då Oakley solglasögon är polariserad. Om det inte finns någon förändring av utseendet på skärmen, är linserna inte polariserad.

Håll Oakley solglasögon så att linserna nedåt. Det enklaste sättet att göra detta är att korsa templet bitar och hålla den plats där de korsar i ena handen.

Hålla solglasögon ca 4-6 inches bort från en reflekterande glasbit, till exempel en bil vindruta, eller en reflekterande yta av vatten, såsom en hink vatten eller en damm yta. Glaset eller vattenytan ska vara i direkt solljus och producera en reflexer.

Rotera solglasögon långsamt medan du tittar genom linserna. Om dina solglasögon är polariserad, kommer reflexer på glaset eller vatten blekna och du kommer att kunna se föremål bakom glasrutan eller vattenytan.

Håll alla garanti, manualer och annan dokumentation som medföljer Oakley solglasögon. Dokumentationen kommer detalj funktioner och specifikationer av dina solglasögon, var att ta dem för reparationer, samt tillhandahåller ett telefonnummer för stöd.