hur man återställer hals krökning med övningar

Kronisk dålig hållning ofta är en bieffekt av att arbeta på en dator hela dagen uppvisade främst av framåt utskjutande hals position som är alltför vanligt bland individer i dessa dagar. En onaturlig krökning i nacken kan leda till sådana tillstånd som stela muskler och spänningshuvudvärk, bland annat. Lyckligtvis vända denna situation är så enkelt som vanliga prestanda i vissa korrigerande övningar tillsammans med medvetenhet om din hållning hela tiden.

Stå i en naturlig position med hälarna mot en vägg och ryggen helt tillplattad mot den. Beroende på hur dålig huvudet hållning är, kanske din skalle inte ens vara i kontakt med väggen från början. Åtgärd detta problem genom att aktivt föra huvudet bakåt tills den är i kontakt med väggen. Se till att dina öron är över axlarna. Håll hakan undangömt i något. Håll denna position i fem till tio minuter varje morgon att börja dagen med god hållning.

Praktiken hakan tucking under hela dagen. Placera fingrarna på hakan, sedan flytta huvudet bort från fingrarna genom att vika hakan i, vilket naturligtvis bör dra huvudet bakåt till rätt inriktning direkt över axlarna. Håll här i 20 till 30 sekunder. Utför denna övning åtminstone en gång i timmen under dagen för att ständigt betona bra hals inriktning.

Förblir alltmer medvetna om halsen positionering under dag-till-dag aktiviteter. Posture övningar kan återställa flexibilitet, men bara du kan göra ett medvetet förändring till din hållning genom att cementera den på plats genom konstant förstärkning. Ständig uppmärksamhet kommer att låta dig veta när huvudet börjar avvika framåt igen – helt enkelt rätta till det (flytta huvudet bakåt över axlarna och hugg hakan) och fortsätta med din dag. Med tiden kommer detta så småningom leda dig att uppvisa överlägsen hållning.