hur man tar bort bruna och gula fläckar från barnens tänder

Dental färgning är pinsamt för barn och kan orsaka känslor av självmedvetenhet. En dental fläcken är en gul eller brun missfärgning av tänderna. Dental färgning antingen yttre, det vill säga yttre, eller de är inneboende, vilket innebär inre. Extrinsic färgning orsakas av färgämnen i drycker, läkemedel och godis. Inneboende färgning är missfärgning som kategoriseras antingen ytlig eller djup emalj missfärgning. Inneboende färgning är djupare i tanden. Vanligtvis denna typ av färgning sker som ett resultat av dålig tandhygien. Det finns behandlingar för båda typerna av färgning.

Begär en övernattning vital blekning kit från din tandläkare. Tandläkaren kommer att förskriva en 10 procent karbamid peroxid gel lösning och göra en egen tand mögel fack för ansökan. Väteperoxiden bryts ned molekylerna som utgör fläcken. Detta gör dem till en ljusare färg men kan inte helt eliminera fläcken beroende på svårighetsgraden.

Pressa gelén i facket gör en linje från den ena sidan till den andra. Den anpassade fack kommer att sprida ett tunt lager av gelen på tänderna. Överfyll inte facket. Mer whitening lösning kommer inte att fungera snabbare, men det kan orsaka skador på tandköttet.

Placera brickan i barnets mun och tryck den på plats. Detta måste göras två gånger dagligen.

Lämna magasinet på plats under en period av 30 minuter till två timmar, beroende på svårighetsgraden av färgning.

Ta ut facket efter den tilldelade tiden. Skölj facket med varmt vatten.

Applicera en linje av 2 procent neutrala natriumfluoridlösning från en ände av munstycket till den andra. Denna lösning används för att behandla resistiviteten som sker under tandblekning. Låt lösningen på plats i 15 till 30 minuter.

Återgå till tandläkaren för en kontroll efter behandlingen är klar. Blekning kommer att pågå upp till 12 månader och bör upprepas efter behov.