hur man lämna in ett klagomål mot en medicinsk kontor

Från dålig sjukvård till en ovänlig möte med en anställd, kan du ha haft en obehaglig upplevelse i en medicinsk kontor. Ibland bara klara med erfarenhet och försöker gå vidare utan åtgärd kan inte vara bekvämt för dig. Om du har funnit anledning att lämna in ett klagomål mot en medicinsk kontor, lämna in den med sjukhuset eller sjukvårdssystemet anslutna till just din medicinsk kontor.

Ring medicinsk kontor där du fått din sjukvård. Be att få tala med kontorschefen och försöka lösa problemet med kontorschefen innan du går vidare.

Skriv ett brev till sjukhuset han medicinsk kontor är en del av. Om din medicinska kontor är oberoende, lämna in ett klagomål med din statens Medical Review Board.

Skriv så många detaljer i brevet som du kan eventuellt komma ihåg. Inkludera datum och tid för besöket, namnen på personal som berörs (eller beskrivningar om du inte kan komma ihåg namn), varför du var på kontoret, vad problemet var och om medicinsk kontor försökte lösa problemet. Förklara vad du gjorde för att lösa problemet med den medicinska kontoret och varför du känner behov av att vidta ytterligare åtgärder.

Skriv vad du känner kunde ha gjorts för att förhindra ditt klagomål eller lösa situationen. Kvalitetssäkring kontor alltid letar efter sätt att förbättra patientvården.

Skriv brevet så fort du möjligen kan så all information om händelsen som du klagar är färskt i minnet.

Inkludera ett telefonnummer eller e-postadress som du kontrollerar regelbundet så en representant kan kontakta dig lätt, om det behövs.

Adress kuvertet och skicka ditt brev.

Om du inte får ett svar i ett par veckor, ring sjukhuset medicinsk kontor är en del av eller din statens Medical Review Board (beroende på vem brevet adresserat till) och låt dem veta att du inte har fått någon kommunikation om ditt klagomål.