hur falska vara sjuk till skolsköterskan

Du bor praktiskt taget i skolsköterskan kontor och hon är på dina upptåg. Om du har tillbringat din del av dagar fejka sjukdom till skolsköterskan, är det dags att komma med några nya trick. Dessa steg kommer att få dig på kontoret och ut genom ytterdörren så att du får tillbaka till sängen på några minuter platt.

Övertyga dina föräldrar att du inte mår bra innan du åker till skolan. Har en av dem skriva ett meddelande till sköterskan som säger att du inte mår bra och du kan behöva komma hem tidigt idag. Sjuksköterskan kan inte argumentera med en i förväg godkänd sjukintyg.

Berätta skolsköterskan att du har huvudvärk, men du tror att det kommer att avta om du kan ha ett par minuter av tyst tid att ligga ner och vila. Krypa upp på sängen och har själv en trevlig tupplur. Om du visar henne att du vill i slutändan vill stanna i skolan, ser du ansvarig och trovärdigt.

Spy. De flesta skolor har en politik som du måste gå hem om du kastar upp i skolan, så spara lite mjölk från lunch, häll det i toaletten, lägga till några tuggas upp kex och se till att göra massor av höga ljud som någon-någon-can höra. Låt dem ta dig direkt till sjuksköterskan. Inget slår en levande vittne.

Ge dig själv ett utslag. Lärarna gillar inte utslag, så gnugga lite poison ivy på armen eller tvätta dina kläder med tvål du är allergisk mot. Visa din lärare vad din prisade prestation. Var noga med att skrapa och rygga. En blick är allt hon måste ha dig ut genom dörren.

Anspråk på att ha en migrän. Det finns verkligen ingenting sjuksköterska kan göra för att åtgärda en migrän. Den enda lösningen är att gå hem, krypa under täcket och vänta på att passera. Och du kan inte kunna göra det i skolan, eller hur?