hur ta reda på om du har ett apotek röd flagga

Red Flag systemet vårdinrättningar, inklusive apotek, är ett online-system som talar om för institutionen information om dina tidigare recept. Systemet övervakar vanligtvis ofta du köper en viss typ av medicinering, liksom doseringen. Även om det hävdas att vara ett brott mot en persons privatliv kan Red Flag systemet användas för att fånga receptdrogmissbrukare och medicinsk identitetsstöld. Apotek får neka inköp om de känner personen köper för mycket av samma förskrivna läkemedel.

Titta in din sjukdomshistoria. Om du tar en föreskriven uppsättning av droger varje månad eller har gett personuppgifter till ett apotek, är chansen större att du är Red Flaggad.

Gå till en ansedd apotek och be om en dos av din vanliga skriven medicinering. Om du får medicin månad, gå före regelbundna besök. Detta kommer att öka dina chanser att ta reda på om eller inte du flaggat.

Om apotekaren förnekar dig medicinen, då är du Red flaggade, eftersom de skulle behöva konsultera en online-system som spårar när nästa dos ges.