hur man läka munsår natten

Bra tips om att hjälpa till att bannlysa munsår ASAP så att du kan komma tillbaka till din gamla jag igen.

Ta 1000-3000 mg lysin kapslar. Också äter mycket mejeriprodukter som de innehåller höga halter av lysin. Lysin är ett protein som relpaces byggstenen i ett herpesvirus förhindrar cellen från kloning av viruset.

Betydelser som här anges is så fort du känner pirra eller klåda som normalt är känt förut ömma dyker upp. hålla området från att bli varm och fuktig b / c det är den typ av miljö som de ömma frodas i.

Ät inte något surt som tomater, soda, eller apelsiner. Efter denna regel kan minska dina munsår lifespan i halv.

Zink, vitlök och olivolja kan hjälpa till att läka munsår. Var försiktig med zinktillskott men b / c de kan vara farliga i stora mängder.

Hålla stress nivå ner så mycket som möjligt. Stress kan utlösa och utbrott och så kan andra sjukdomar. Gå få en massage, ta ett varmt bad, och öva andas in och ut för att minimera stress och svårighetsgraden av ett utbrott.

INTE TAN. Om du sola mycket eller arbete i solen utan suncreen som kan vara din största problem. Använd spray tan eller falska sol solen är det värsta för munsår.

Använd en petroleumbaserat antibiotikum grädde som Neosporin att täta i virus och och skyddar infektion. Betydelser som här anges med Q-tip virus kan spridas till andra delar av kroppen genom dina händer. aldrig plocka eller repa område ömma kommer att föröka sig.

En anti-virus grädde som Zovirax som innehåller aciklovir en viktig aktiv ingrediens i healing munsår. Sätt den på så tidigt stadium munsår som du kan det kan också hjälpa befintliga munsår, men tidigare desto bättre.

Gå till en hälsokostaffär och köpa och immun byggnad komplettera eller dricka. Ett exempel är VIREXIN men en arbetare kommer att hjälpa dig att hitta en av många stora alla naturliga immun boosters som kan hjälpa enormt bygga upp kroppen för att avslöja och angripa viruset.

Dab tea tree-olja på ömma återigen med hjälp av en bomullspinne.