hur man kan förebygga sandloppbett

De flesta människor tänker på en resa till stranden och föreställa sig något annat än sand, sol och goda tider. Få människor tror röda, kliande welts på bekostnad av sina ben. Den som har behandlat med sand loppor bites vet att de inte är mycket roligt på stranden. Ta dessa försiktighetsåtgärder vid nästa strand utflykt för att förhindra sandloppbett.

Försök att undvika stranden efter att det har regnat. Dessa fuktiga, svalare verkar sätta loppor på deras friskiest tillstånd. Ger området en chans att torka och värma upp lite innan han vågade ut.

Vänta tills förmiddagen till tidig eftermiddag för att gå stranden, eftersom svalare tidiga morgontimmarna är en favorit tid av dessa små kvalster.

Ge din kropp en bra beläggning av insektsmedel innan ut. Kontrollera på etiketten att se till att den bortstötande fungerar på loppor och inte bara mygg.

Sätta något mellan dig själv och sanden innan sitta ned, oavsett om det är en handduk eller gräsmatta stol. Anledningen sandloppbett är vanligt ligger på baksidan av låren beror på att detta är den mest utsatta och tillgängligt område när man sitter direkt på sanden.

Bära längre shorts om det blir direkt kontakt med sanden. Boardshorts fungerar ganska väl. Var uppmärksam på vader och vrister, men eftersom de är rättvist spel också.

Applicera den insektsmedel om beach party fortsätter efter solnedgången. Bitande insekter tenderar att få en andra vind när kvällen sätter in.