hur man kan bli av svarta armhålorna

Svarta armhålor kan vara genant, men det är ofta ett behandlingsbart tillstånd. Ovanligt svarta armhålor kan orsakas av ett antal saker, inklusive döda hudceller, en reaktion på antiperspirant, eller en körtel störning relaterad till kroppens produktion av insulin. Exfoliera huden med mjölksyra har varit känd för att hjälpa detta villkor, och syran i citronsaft har också använts i ett antal hem lösningar runt om i världen för att lätta mörka fläckar på huden.

Blanda gram mjöl (även kallad kikärtsmjöl eller dhal blomma), ostmassa, gurkmeja och mjölk tillsammans i en liten skål. Blanda med en sked tills ingredienserna har kombinerat för att bilda en jämn pasta.

Applicera pastan till armhålorna. Ta en handfull och gnugga den på varje armhåla, tills hela mängden pasta används. Låt pastan sitta i armhålorna under 15 minuter.

Tvätta pastan av i kallt vatten.

Skär citronen i skivor med en kökskniv. Gnid en bit på varje armhåla efter duscha så att citronsaft är kvar på armhålan. Låt saften torka naturligt. Hålla tillämpa citronsaft dagligen tills armhålorna ljusare.

För att förhindra svarta armhålorna från att komma tillbaka, bära kläder som är lösare i armhålan området, förändring från antiperspirant till deodorant, och plocka eller vaxa armhålorna istället för rakning. Om du är överviktig, klippa ditt intag av fett och socker.