hur man kan bli av med en huvudvärk utan medicinering

Vi får huvudvärk av olika skäl, allt från dålig kost till stress. Att lära sig att bli av med en huvudvärk utan medicinering kan påverka både din hälsa och din plånbok.

Wrap lite is i en tvättlapp och tillämpa den på ditt tempel och panna vid första tecken på en förestående huvudvärk. En påse frysta grönsaker kan också fungera som en praktisk icepack. Denna åtgärd kommer att minska din huvudvärk eftersom det bedövar smärtan och sänker temperaturen, krymper blodkärl som förstoras och pumpa blod i ökad takt. Det är särskilt effektivt när din huvudvärk orsakas av värme eller fuktiga miljöer.

Hetta upp den nacken för att lindra en spänningshuvudvärk genom att hjälpa till att lossa spända muskler. Du kan göra detta med en värmepåse eller genom att ta en varm dusch, styra vattnet till nacken. En varm tvättlapp eller varmvattenflaska kan också användas.

Förbered ett naturläkemedel infusion från pepparmynta eller mejram. Du kan göra denna naturliga, medicinsk brygd genom att hälla kokande vatten över en pepparmynta eller mejram tepåse (eller 1 tsk. Torkad ört). Täck över och låt dra i 10 till 15 minuter. Sila och smutta på en eller två koppar örtte långsamt för att underlätta din huvudvärk. Annan huvudvärk lindrande örtte kan framställas från 5 till 7 rosmarinblad, med användning av denna samma metod.

Ligg ner i ett mörkt rum och placera 3 eller 4 gurka skivor på din panna och slappna av. Andas in djupt genom näsan och andas ut genom munnen. Den mörka kommer att göra det lättare att slappna av, vilket gör att dina spänningar och huvudvärk att försvinna snabbare. Gurka skivor ger en naturlig metod för att kyla huden och lindra svullnad.

Gör ett naturläkemedel komprimera från lavendel eterisk olja. Rör fem droppar eterisk lavendelolja i en skål med kallt vatten och sedan våt en tvättlapp i lösningen. Placera tvättlapp på pannan eller nacken.

Kläm mycket bestämt banan av huden mellan pekaren figur och tumme. Alternativt, utöva påtryckningar strax under beniga åsar på baksidan av huvudet. Denna akupressur kan hjälpa till att lindra din huvudvärk.