hur man får kraftig tandsten bort av tänderna

Finna en uppbyggnad av tandsten eller plack på tänderna kan kännas överväldigande, särskilt när borstning misslyckas med att ta hand om problemet helt. Förändra och förbättra din tandvård vanor, samt lägga till ytterligare lösningar till din dagliga rutin, kommer att bidra till att ta bort plack och tandsten från tänderna över tiden med tillräckligt engagemang och hängivenhet.

Tandtråd varje dag åtminstone en gång. Tandtråd hjälper befria tänderna av bakterier, bakterier och mat som orsakar plack och tandsten på tänderna över tiden.

Använd en oral rengöringsmedel och munvatten dagligen efter tandborstning och tandtråd tänderna för att ta bort tandsten och förhindra nya plack bildas.

Blanda salt och bakpulver för att använda som tandkräm om du har tungt tandsten och plack byggs upp. Denna kombination hjälper till att lösa upp bakterier snabbare än traditionella tandkräm.

Använd olika källor av vitamin C för att eliminera tandsten från tänderna. Gnugga jordgubbar, apelsiner, även tomater över tänderna i 5 minuter.

Öka mängden kryddstark mat du äter. Kryddstark mat stimulera dina salivkörtlar och hjälper till att hålla dina tänder och tandkött friska.

Gnugga och plats apelsinskal över tänderna natten för att bekämpa mikroorganismer och att ta bort plack och tandsten i munnen.