hur man tömma en innerörat infektion

Öroninfektioner oftast orsakas av bakterier eller virus, såsom vanlig förkylning viruset. Vätska kan dräneras från infekterade örat, eller det kan finnas smärta och irritation. Lyckligtvis finns det säkra och effektiva metoder för att dränera vätska från öroninfektioner, medan påskynda läkningsprocessen. Följ några steg för att tömma din öroninfektion och få den komfort du behöver.

Luta huvudet åt sidan och använda en varm kompress mot örat. Värmen gör att avdunstning och komfort för smärta. Du kan behöva värma komprimera som den kyler och rengör det från dränering.

Håll alla föremål ur hörselgången och tvätta händerna ofta. En av de vanligaste sätten att fånga öroninflammationer är genom smutsiga händer och andra föremål. Håll öronsnäckor och öronproppar ren och inte lägga något föremål i hörselgången, inklusive hårnålar och bomullspinnar eller tips.

Söka medicinsk hjälp om du har örat vätska eller svår smärta i mer än en dag eller om ditt barn har pus och / eller blod rinner från hennes öra. Detta kan innebära en brusten trumhinna. Även om detta kan verka som en nödsituation, kommer att få ta hand om ditt barn inom en dag eller två vara tillräckligt. Den spricker av trumhinnan kan lindra ditt barns obehag.

Den EarPopper rekommenderas av läkare som nr 1 tryckavlastningsanordning. Det är snabbt och enkelt, medan visat sig vara säker i kliniska studier, med den senaste studien publicerades i öron-, näs- och hals Journal och finansieras av National Institutes of Health.

Försök drogfria metoder för att dränera mellanörat vätskor och trösta din smärta.