hur man lindra ischias smärta i nedre ryggen med värme och kyla

Lägre ryggont botemedel för ischiasnerven smärta innefattar tillämpningen av värme och kyla. En av de mest effektiva ischias behandlingsalternativ för ryggen smärtlindring innebär omväxlande värme och kyla till det drabbade området. Läs vidare för att lära sig att använda värme och kyla som en naturlig behandling av ischias.

Anbringa värme till det drabbade området i 20 till 30 minuter för att lindra smärta i nedre ryggen av ischias. Du kan göra detta med hjälp av en varm kompress eller en värmedyna inställd på medelhög. Värme ger tillbaka smärtlindring genom att utvidga blodkärlen, vilket i sin tur slappnar musklerna. De vidgade blodkärl hjälper att tillföra mer syre till det drabbade området, och detta minskar muskelspasmer och hjälper till att lindra ryggont.

Var noga med att inte hetta upp nedre delen av ryggen för över 20 till 30 minuter åt gången. Långvarig tillämpning av konstant värme till nedre delen av ryggen regionen kan ha en negativ effekt på organ i buken.

Använd tillämpningen av kylan i området påverkas av ischias hjälp av en kall kompress eller kylklamp. Detta lindrar ischiasnerven smärta genom att minska inflammation. Kalla temperaturer minska storleken på blodkärlen, vilket i sin tur minskar blodflödet till området. Om en färdigköpta kylklamp eller kall kompress eller finns inte tillgängligt för denna ischias behandling, linda en påse med is eller en påse frysta ärtor i en handduk och tillämpa detta på det drabbade området, VIKTIGT. Applicera inte direkt till bar hud, och inte tillämpar kallt för längre than20 till 30 minuter åt gången.

Alternera tillämpningen av värme och kyla. Detta är en av de mest effektiva sätten att få tillbaka smärtlindring. Tillföra värme under 20 till 30 minuter och sedan kallt i 20 till 30 minuter.