hur man kan stoppa känner sig deprimerad och gå vidare med ditt liv

Om du är deprimerad och känna att du är på botten av en grop av förtvivlan, är du inte ensam. Många människor är stressade ut och deprimerad dessa dagar.

Först av allt, hålla sig borta från alkohol eller droger. Detta kommer att leda till att du känner dig mer deprimerad och kan bara göra det känns värre. Om du inte kan, bör du söka professionell hjälp.

Äta hälsosamt och få lite sömn. Brist på näringsämnen och sömn kommer att förändra hela din syn på livet. Du bör ha minst 8 timmars sömn per natt.

Prata med någon. Dina vänner, familj, en professionell (din läkare) om du har för. Du kan även gå online och träffa personer som spelar spel och chattlinjer. Om du är ensam, är detta ett bättre sätt att möta människor än att gå till baren.

Köp dig en ny outfit, få håret gjort, gå till ett spa. Skäm bort dig själv. Du förtjänar det.

Läs självhjälpsböcker. Ibland de verkligen gör dig att må bättre.

Titta på dina barn om du har dem och tacka Gud att ha dem. Så många människor inte kan få barn och skulle dö för att ha en av sina egna. Om du inte kan få barn, tycker om att anta. Så många barn behöver bra hem.

Skaffa dig ett husdjur. Det är ett vetenskapligt faktum att husdjur kommer att hjälpa dig att må bättre. De är lojala och kommer att älska dig oavsett vad.

Om du är orolig för pengar, har samlare ringer dig, eller är rädda för att förlora ditt hem, prata med en advokat eller någon som kan ge dig råd. Du kan fortfarande göra anspråk konkurs om du har eller har dina skulder regleras.

Gå till kyrkan. När min mamma dog, kände jag mig som jag gick i ett moln av förtvivlan. Jag hade inte varit i kyrkan i många år. Efter att jag började gå, kände jag närmare till henne och jag började uppskatta det liv som jag fortfarande hade. Mina barn, min man och min familj. De var fortfarande vid liv och de behövde mig.

Om du försöker att komma över en relation gått dåligt, kommer saker och ting bli bättre. Det tar tid att läka, men du kommer att överleva och du kommer att gå vidare.

När jag känner mig deprimerad jag vilja ta en promenad. En promenad runt en art center eller en vandring genom skogen. Breath i naturen och öppna ögonen för det vackra i livet. Livet går så snabbt så du bör vara tacksamma för att få möjlighet att se och höra saker omkring dig. Uppskatta de saker som du fortfarande kan göra. Om du kan gå, höra, se och tala, vara lycklig. Vissa människor aldrig har den möjligheten. Om du har aldrig varit lamslagen, bränt, skott, knivhuggen, antastade, verkligen tacka Gud och vara tacksamma igen. Och om du har och du har upplevt det, tror att det finns en anledning till att du har överlevt. Vad har hänt med dig har gjort dig starkare och ditt liv och överlevnad kommer att ha en stark inverkan på någon annan i ditt liv. Oavsett om du någonsin ens märker det.

Återigen, om du är deprimerad och kan inte dra bort från känslor av sorg, söka professionell hjälp. Många människor behöver det och det är inget att skämmas för. Livet är hårt och stressande och det finns ingen anledning att låta dig slösa den enda liv du någonsin kommer att ha här på jorden.