hur man kan stoppa en ansiktsrodnad

En ansiktsrodnad kan tyckas omtyckt för vissa människor att bevittna. För personen vitning, kan det ibland orsaka mycket förlägenhet. Rodnande är en helt normal mänsklig reaktion men det kan vara ett problem för människor som rodnar hela tiden. När folk rodna drivet och vid slumpmässiga tidpunkter, kan det få dem att frukta handlingen att rodna. Detta kallas erythrophobia.

Förstå, det första steget till att stoppa dig från rodnande är att förstå varför han rodnade. Det finns många olika skäl som jag folk blir röda framför andra. Detta kan vara allt från medicinska tillstånd som rosacea eller problem med ångest i blyghet. Om du lider av rosacea, kan du få medicin från din läkare. Om du har ångest som gör din rodnande verk Använd följande tekniker för att stoppa en ansiktsrodnad.

Själv behandlingar, det finns många olika själv tekniker som du kan använda för att stoppa dig från att rodna framför IPO. En av de vanligaste teknikerna är själv hypnos. Hypnos kan utföras av hypnotherapists men det kan också utföras i hemmet. En annan viktig teknik för att lära sig är meditation. Genom att lära sig att slappna av kan du styra dina känslor och stoppa en ansiktsrodnad innan du börjar rodna. Ännu en annan lösning är att lära sig handlingen att diafragma andning. Detta är en enkel metod där man andas med hjälp av din membran och andas långsamt. Du tar in luft genom näsan och andas ut munnen. Du vill också se hur mycket alkohol som du dricker. Alkohol tenderar att öka vitning.

Terapi, Det finns olika behandlingar som du kan genomgå att hjälpa till med din ångest och rädsla för en ansiktsrodnad. En sådan teknik kallas KBT – kognitiv beteendeterapi. Detta fungerar för att programmera om ditt sätt att tänka och uppfatta faror. I detta fall skulle det vara rädslan för att rodna inför andra. En annan teknik är NLP – NLP. Denna form av undervisning arbetar för att hjälpa dig att få och eliminera vissa beteenden. Terapeuter kan hittas runt om i världen och du kan även ta klasser själv att lära sig NLP.