hur man band en bevingad skulderblad

Tejpa en bevingad skulderbladet kan göra skillnaden mellan att ha en aktiv eller inaktiv axeln. En skadad skulderblad – skulderbladen – kan försämra funktionen i omgivande muskler och hindra dig från att delta i vardagliga aktiviteter. En bevingad skulderblad avser en skulderbladet som skjuter ur position. Söka professionell fysisk och arbetsterapi behandling är perfekt. Dessutom kan patienten ta en session av akupunktur terapi till romboider större och mindre och sämre trapeziusmusklerna. Denna behandling kan väl dra och stimulera musklerna som förberedelse till band skulderbladet för ökad stabilitet.

Sitt patienten upprätt. Tryck på hälen på en bit av Kinesio tejp skulderblad band i mitten av skulderbladen – de sämre trapeziusmusklerna. Kinesio tejp är formad som en hand – så se strängarna – eller “fingrar” – är vänd mot motsatt axel. Kinesio tejp matar information till nervsystemet. Till exempel, när axlarna rör sig framåt Kinesio band kommer att skicka ett meddelande till patientens sinnen att dra ihop musklerna – och undvika overextending.

Berätta för patienten att ingå avtal hans skulderblad medan du rör dig framåt med steg tre. Smittas av skulderbladet griper musklerna och ger bandet en bättre grepp om det behandlade området.

Sträck och pressa strängarna utåt för att täcka skulderbladet stabilisator muskler – de trapezius och serratus anterior muskler, till exempel. Förlänga trådarna tills de sträcka ut som en hand tag i musklerna – och avslutar innan man går över ryggraden. Tryck på alla delar ordentligt i huden. Låt patienten att slappna av hans axel.