hur att befria ditt hem av huvudlöss

Angrepp av små insekter som kallas huvudlöss är vanligt i elementära skolbarn och är mycket smittsam. En huvudlöss i ditt hem kan vara en mardröm om du inte vet hur att befria ditt hus av löss properly.To förhindra ett fortsatt problem med huvudlöss, måste hem och huvudet noggrant rengöras med rätt behandlingar för att döda alla av löss.

Tvätta angripna familjemedlem huvud med ett schampo innehållande permetrin. Detta kan hittas på alla apotek och formuleras speciellt för huvudlöss utbrott. Detta schampo kommer att döda alla huvudlöss i håret på det angripna person om anvisningarna efterföljs ordentligt.

Tvätta alla lakan och kläder i tvättmaskinen maskin vid extremt höga temperaturer. Om möjligt, når åtminstone en temperatur på 130 grader. Detta skulle döda de flesta om inte alla av löss som finns i dina lakan, filtar och kläder.

Sätt alla tvättade lakan och kläder i torktumlaren på hög värme i 20 minuter eller mer. Den höga temperaturen bör döda eventuella kvarvarande huvudlöss.

Ta några kläder som inte kan tvättas eller torkas i hög värme till kemtvätten. Alternativt, lagra dem i lufttäta påsar under minst 2 veckor.

Dammsug alla mattor och möbler, inklusive sängar, soffor och stolar. Använd en agitera fastsättning vakuum mattan och en borste på möbler, som kommer att lossa några löss som kan ha fastnat eller gömd i små sprickor.

Blötlägg alla kammar, borstar och hår tillbehör som har använts nyligen i tvättsprit under en timme. Den tvättsprit kommer desinficera borstar och kammar som kan innehålla huvudlöss.