hur man vända håravfall

Lär dig hur du kan vända håravfall och åter växa håret tjockare och starkare. Om ditt hår är gallring och faller ut i klumpar, kan en medicinsk fråga vara orsaken till ditt håravfall. Följ dessa tips för att reparera håravfall.

Konsumera livsmedel som innehåller mycket protein, Omega 3: s och B-vitaminer. Se till att din kost är välbalanserad och syftar till att äta portioner fisk och magert protein varje dag.

Ta en multivitamin som innehåller zink och Biotin. Zink och Biotin är de grundläggande byggstenarna som främjar friskt, vackert hår.

Ge dig själv dagligen hårbotten massage. Hårbotten massage kan bidra till att stimulera blodflödet till hårbotten, vilket i sin tur kan främja hårväxt.

Schamponera håret med hjälp av en hår förtjockning schampo. Hår förtjockning produkter kan lägga till volym till håret och tillfälligt ge det ett uppsving tills hår åter växer.

Be din läkare att kontrollera din sköldkörtel. Problem med sköld kan vara orsaken till håravfall och gallring. Rådgör med din endokrinolog om det syntetiska hormonet Synthroid som kan bidra till att vända håravfall genom att balansera hormonnivåer i kroppen.

Ge dig själv tid. Hormonella förändringar från förlossning kan tillfälligt göra en ny mammas hår faller ut. Om du nyligen har fött barn förväntar möjlighet att du kan förlora hår tills din kropp åter justeras till sina före graviditeten hormonnivåerna.