hur man kan bli av trådformiga vårtor

En filiform vårta är en vanlig typ av vårta orsakas av kontakt med HPV (humant papillomvirus). Trådformiga vårtor är ofta långa och smala. Trådformiga vårtor kan visas var som helst på kroppen, men de ofta förekommer i ansiktet och nacken, vilket gör att ta bort dem mer av en utmaning. Det finns flera behandlingar för att bli av trådformiga vårtor, både huskurer och medicinsk kontor behandlingar. Om filiform vårtan är i ansiktet, måste du vara noga med vilka hem avhjälpa du använda så många produkter och örter kan orsaka brännande eller hudirritation.

Tvätta en färsk, rå potatis. En färsk potatis från en bondens marknad eller din trädgård skulle vara idealiskt. Emellertid kommer en potatis färskt från den lokala stor göra om nödvändigt. Kalium och andra näringsämnen i potatisen absorberar in i huden och arbetar mot HPV.

Skiva potatisen i tunna, små bitar, men tillräckligt stor för att täcka vårta.

Placera några vaselin på huden kring vårtan, men inte på vårta själv. Detta kommer att skydda frisk hud från möjliga irritation av behandlingen.

Försiktigt gnugga ytan på vårtan med en nagelfil som är disponibla. Detta kommer att hjälpa ytarean hos vårtan acceptera behandlingen med mindre motstånd.

Vårtor kan spridas till andra delar av kroppen, liksom för andra människor. Undvik nära kroppskontakt tills vårtan försvunnit,. Tänk på alternativ för att frysa eller bränna bort vårtan. Fråga din läkare om den behandling som innebär att ta bort vårtan genom frysning med en kemisk förening, vanligtvis flytande kväve. Din läkare kan också bränna eller skära vårtan bort. Problemet med de senare två behandlingar är den chans för ärrbildning, vilket är ett problem om vårtan är i ett framträdande område i ansiktet.

Applicera potatis bit till vårtan, och säkra på plats med ett plåster. Lämna över natten. Upprepa denna behandling under 7 till 10 dagar eller tills vårtan faller av.