hur man får vita tänder snabbt

Behovet av att få vita tänder snabbt?

Få vita tänder med at-home tandblekning system. At-home tandblekning produkter bestå av tandblekning strips och geler appliceras på tänderna. Placera dessa produkter på dina tänder flera gånger innan du går till sängs eller åtminstone 10 minuter på morgonen innan du rusar iväg till arbetet. Priserna på hemma tandblekning sträcker sig från $ 35 till $ 90. Populära at-home tandblekning produkter inkluderar Crest Whitestrips Premium och GoSmile Advanced Formula B1.

Besök tandläkaren för professionella tandblekning alternativ. Tandblekning utförs av en tandläkare är det snabbaste sättet att få ett ljust leende. Tekniker som utförs i en tandläkarens inkluderar: blekning kit, ljusterapi och geler placeras i tandskenor (bärs vid sänggåendet) att bleka tänderna. Professionella tandblekning är det dyraste alternativet som sträcker sig från $ 250 till $ 900, men är det mest effektiva och långvariga alternativ för att få vita tänder.

Använd huskurer för att få vita tänder. Peroxid och bakpulver är stora metoder för att använda som ett blekmedel. Väteperoxid former rensning bubblor som avlägsnar fläckar från emalj. Tvätta tänderna med en tvätt av väteperoxid efter tandborstning. Eller blanda en ärta del av bakpulver med tandkräm att bleka tänderna hemma.

För att säkerställa att hemma tandblekning är effektiva, måste du följa instruktionerna klart, och använda tillräcklig mängd tid som krävs för att följa gelerna eller remsor att bleka tänderna.

Leta efter American Dental Association godkännandestämpel innan en tandblekning produkt att få vita tänder snabbt.