hur man dämpa kryckor

En brutet ben är smärtsam, och återhämtning kan vara en mödosam process om dina kryckor inte mildras ordentligt. Kudden stoppning bör vara tillräckligt tjock för att dämpa kontakten mellan armhålorna och kryckor och erbjuda den komfort som krävs för att använda kryckor med lätthet. Du kan använda olika typer av stötdämpande material. Välj en som är tillräckligt tjock för att stödja din kroppsvikt mot kryckor samtidigt förhindra armarna ömhet och blåsor.

Linda en liten, mjuk badhandduk tätt runt underarm pad varje krycka. Wrap så att handdukens sömmen är på den nedre delen av dynan och handduken s släta delen är vänd mot toppen.

Säkra handduk varje krycka s armarna pad med en tryckkänslig tejp, såsom tejp. Tejp på skarvsidan av handduken, och linda det säkert runt handduken och pad del av varje krycka så att den fäster ordentligt på kryckan. Fortsätt omslag tills hela handduken är säker.

Klipp bort överflödigt band på varje krycka med sax, och tryck på bandets kanter för att platta till dem mot handduken.

Testa kryckor för komfort. Om en krycka kräver extra stoppning, lägga till ytterligare en handduk på samma sätt som du använde för att fästa den första handduken till kryckan.